NyttigNyttig tinnitus informasjon laget av Sørlandet Sykehus.
 På konserter i sommer? Tenk hørsel, bruk ørepropper! 

 Ta en titt på utvalget  av  øreropper hos HANTEK!


 Molde Sjukehus, blant de fremste i landet på behandling av tinnitus / øresus.
 Lær om hvordan hørsel-systemet ditt virker.

TinniTool Softlaser PDF Skriv ut E-post

-TinniTool ® Softlaser. Laserbehandling hjemme mot øresus.

Laser er et akronym for "Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation". Laser er ren lysenergi, og er blitt brukt i medisinsk behandling i over 20 år. Anvendelsesmetodene er under stadig utvikling. Mange lidelser oppstår som følge av en mangel på ATP (adenosin trifosfat), en celle vi trenger for å leve. Disse kraftverkene i celleform drives av fotoner (lyspartikler). Dersom cellen mister energi som ikke umiddelbart blir erstattet, vil dette føre til skader på cellen og til slutt til at den dør. Også skadede sanseceller i øret kan gjenoppbygges hurtigere ved hjelp av en konsentrert lystilførsel.
 
Lenge har sykehusklinikker gitt laserbehandling mot ulike lidelser i det indre øret som tinnitus, delvis døvhet som følge av øresus (tinnitus), trykk i øret, svimmelhetsanfall (Ménières sykdom), akutt hørselstap og hørselsforstyrrelser. Soft Laser-terapien (laserterapi med lav styrke) er en godkjent behandling som er blitt testet i mange år, og som er dokumentert i en rekke undersøkelser.

Fordi behandlingen er langvarig og tidkrevende, er det meget kostbart å gjennomføre den på sykehus. Derfor har vi utviklet en fremgangsmåte som lar pasienten utføre behandlingen i sitt eget hjem.

Prinsippet bak TinniTool® er å lede den påkrevde energien fra MedicLaser konsentrert og presist til det skadede området ved hjelp av en avansert glassfiberkabel.


MedicLaser virker på en tilsvarende måte som fotosyntese i naturen, og er fullstendig trygg og smertefri. Laserstrålen trenger også gjennom til de dypere underhudslagene og gir direkte, legende biostimulans i øret. Dette gir en hurtig regenerering av hørselscellene, stimulerer immunsystemet, akselererer celledelingen og aktiverer spesielle forsvarsmolekyler.

Systemet går på vanlige batterier og består av en lav-styrke laserenhet (MedicLaser) og glassfiberledningen fra laseren til øret (TinniTool®)


  LES UNDER HER FØR DU BETALER FRA 2.500 OG OPPOVER FOR LASERUTSTYR  

04.06.2010 (Kilde: lommelegen.no)
Laserbehandling, eller LLLT (low level laser therapy) er noe som har vært diskutert i 20 år, men som fortsatt ikke har funnet et riktig solid fotfeste i behandlingen av tinnitus.
Les mer...