HOVEDMENY


Ting av interesse
Test tinnituslyder
HLFU Hørselhemmedes Landsforbunds Ungdom

> Bøker - Brosjyrer
Den tidligere politimannen, regiondirektøren i Gjensidige og namsmannen i Trondheim, Øyvind Neeraas, er bokaktuell med "Stillhet – hva er det" – en bok om å leve med tinnitus. Ett ord kan brukes for å beskrive fokuset for boken: Mestring. - Jeg har skrevet boken for å hjelpe andre, sier forfatteren.
Boken er skrevet av en person som har levd med tinnitus siden 1992, og som nå er uføretrygdet på grunn av plagene.

Først kom lyden på det ene øret, noen år etter også på det andre. Øyvind Neeraas beskriver lydbildet som å "sitte i et sagbruk".

Forfatteren legger stor vekt på å presentere teknikker som gjør det mulig å leve med lidelsene. Han retter sterk kritikk mot praktiseringen av det såkalte inkluderende arbeidsliv, helsevesenets manglende kompetanse på tinnitus og skrantende forståelse for dem som er rammet av lidelsen. Dette er ingen fagbok, men en bok fra en som selv har levd med plagene og har kjent utfordringene på kroppen. Dette er en bok som griper, opprører og gir håp.

Les mer om boken
her... (Har du ikke Acrobat Reader, last ned gratis...)

Boktittel: Tinnitus-bok Forfatter: Stephen Nagler (Gratis e-bok)

- Dr. Stephen Naglers Tinnitus-bok finnes som norsk e-bok. Den er gratis og kan fritt spres til alle interesserte. Nagler fokuserer mye på mekanismene bak plagsom tinnitus og hvordan TRT- og lydgenerator-behandling fungerer. Boken er oversatt av Stein Thomassen.

Les boken her... (Har du ikke Acrobat Reader, last ned gratis her...)


NYTTIG

Norske helikopterpiloter er garantert hørselskade
På konsert i sommer? Tenk hørsel og bruk ørepropper!
Ta en titt på utvalget av ørepropper hos hantek.no